Tuesday, December 8, 2009

~ROJAK~


Aduyai...punyalah lama den tak update blog ni.. fotopages pun den tinggalkan..tak sempat dah nak mengadap blog ni lama2...kalau nak menulis ni..kena ada feel.. bukan setakat tu je, nak kena menyekami perasaan dan cerita yg nak ditulis tu..hehehe... Yo Yo ooh je eden ni haaa... tapi mmg dua tiga menjak ni, tak berapa nak sempat.. sibok jaga si kenit yg sekarang ni dah agak membesar.. maka niat untuk mengarang cerpen harian itu terpaksa diberhentikan seketika... tp ntah bagaimana hari ini.. tatkala anakanda Ian Nawfal sedang nyenyak tido sambil berselimut.. najla pula dgn cekak kepala berwarna pink pekat itu sedang menghisap botol susu di atas sofa sambil menonton kartun kegemaran ramai Hagemaru... den terus mengambil peluang utk menulis barang sepatah dua kata di sini..
tetapi ROJAK? kenapa dengan rojak? adakah kerana rojak buah kesukaanku atau kisah tentang rojak pasemboq yg menjadi kesukaanku di kedah itu? bukan..bukan... hanya kerana aku terpaksa mencampur adukkan gambar2 kenangan anakanda berdua itu...kami sekluarga sepanjang den menyepikan diri...nak tulis panjang2 pun tak sempat jugak ni.... confirm kejab lagi nawfal bgn...baik cepat2 ku tulis dan upload gambar2 mereka...... hehehe..... layanzzzzz..
My 9 months superhero - Ian Nawfal
Ian nawfal with his sister Najla Sufya
Ian Nawfal : 10 months of age....
11 months dah budak ini....
dan yg ni.. nawfal dah setahun... dah boleh jalan dah.... yeay!

7 comments:

  1. hensemmnye nawfal.. ;p
    duk tunggu manelaa alim ilang lame sgt..apepon faz doakn alim,en putra & 2 kiddos sihat .. rajin2la update ye,hehe...

    ReplyDelete
  2. asyik rojak je.. bila nak ada citer lain ni..

    ReplyDelete
  3. ape kata mereka tentang supplemen utk anak yg ekzema? ikuti tipsnya..:-)
    http://rafaliah.blogspot.com/2011/12/cadangan-supplemen-untuk-anak-yang.html

    ReplyDelete
  4. kalau free boleh la lawat blog saya ye www.vitaminharian.com

    ReplyDelete
  5. seronoknya dia naik motor besar.

    ReplyDelete
  6. Nice blog, tq for sharing. Jom singgah di blog saya dorajimi.blogspot.com dapatkan tips menghilangkan jerawat/hidung berdarah/kaki makan air etc

    ReplyDelete